søndag 25. januar 2015

Magiske og spennende stemninger med prosjektor i Vardefjellet barnehageBarnehagen vår har fått projektor og avdeling Veslefikk var de første til å prøve den ut. Det første vi lekte oss med var ulike Sensory apper som Elektra, IMeba og Magma. Vi koblet opp høytaler til iPaden slik at vi også fikk lyd, og barna var fasinert av de ulike formene og lydene. Vi gikk så over til IZen som var magisk i seg selv med avslappene musikk og en slags "reise ut i verdensrommet" følelse. Vi prøvde gratisversjonen, og siden vi hadde satt IPaden i flight mode slapp vi reklamer. Appen Wa Kingyo LE gjorde at vi fikk vann og fisker på veggen, og de små ville gjerne fange fisken, og vi snakket mye om fisker, så mye faktisk at vi hentet Aquarium HD og fikk et helt akvarium på veggen! Dette var gøy og fikk snakket om små og store fisker, ulike farger og prøvde å telle hvor mange fisker vi hadde på veggen.

Se arbeid med digital ukesrapport og barnas egne filmer, HER
Se Veggavis HER
Vi var litt nyskjerrige på hvordan Soundtouch ville fungere med projektor, og til vår store glede fungerte det kjempebra ! Vi så på ulike bilder, hørte dyrelyden og sa ordet. Barna var veldig ivrige og lekte de ulike dyrene vi så i stort format.

Helt til sist hadde vi en litt anderledes samlingstund der barna fikk velge sang selv, og så fant vi musikkvideoene som hørte til på internett. Det ble en fin og litt anderledes samlingstund.

Konklusjon : projektor er gøy og vi gleder oss til å bruke den mye sammen med Ipaden vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar