torsdag 13. august 2015

Innhold fra barnehagehverdagen på Instagram


Vi startet med å opprette en Instagram-konto. I starten valgte vi (prosjektansvarlige i prosjekt Digital praksis i barnehagen) å ta styringen og var selv ansvarlige for å legge ut bildene. Dette fungerte greit. Vi ville ha oversikten over hva som ble lagt ut. Måtte også være påpasslige med hva som kom ut og lære opp de andre om hva som er viktig å passe på.

Vi har jobbet med å få til en levende Instagram-konto, som alle kan ta del i. Så først og fremst konsentrerte vi oss om at alle skal ta del i dette. Men dette er en veldig fin måte på å dokumentere videre arbeid i bhg.

Kontinuerlig dokumentasjon er blitt lagt ut på Instagram-kontoen vår.

Målsetningen er blitt nådd, ved at alle avd deltar. Både voksne og barn er med på å ta bilder. Og ved ved noen anledninger har et bilde blitt til større undersøkelser. Det var flere som ville finne ut div. ting om marihøner etter at vi hadde funnet og tatt bilder av dem.

Erfaringene er gode. Dette har vi har fått tilbakemeldinger om fra foreldrene også. Veldig mange av dem som følger siden og syns det er kjempestas å se litt hva som foregår i hverdagen til deres herligste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar