mandag 10. mars 2014

Verden, mine fargerike venner del to


Etter flere uker med arbeid om verden fikk vi veldig lyst til å besøke noen land i Afrika. Vi ble jo litt kjent med verden og vi fikk jo vite at Afrika ikke er et land, men en kontinent så da tok vi frem kartet og så litt på Afrika og hvilket land som lå i Afrika.


En gutt på 5 forteller om Ghana : ” Jeg kjenner noen som har vært i Ghana. Der finnes det mange ville dyr. Skolene i Ghana og barnehagene der er ikke som Norge, men de er litt heldigere enn oss fordi de har mange dyr. I Norge har vi ikke så mange ville dyr, men vi har noen dyr”


Vi fikk veldig lyst til å besøke Ghana, se litt på skolene og barnehagene i Ghana og også dyrene der. Først så vi på noen korte YouTube videoer og senere fikk vi lyst til å besøke Ghana. Men hvordan kunne vi gjøre det så fort? Kunne vi ta fly fra barnehagen? Rekker vi å gjøre det nå? Nei svarte de aller fleste…. Men vi kan ved hjelp av iPaden bruke noe som heter Google street view og besøke et sted i Ghana! Vi fant frem en lokal skoleadresse og klikka oss inn for å se der.. Vi fikk se litt på skolene og ved hjelp av google maps fikk vi også se hvordan det er å se land fra langt avstand. Det var gøy og ikke minst veldig interessant!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar