mandag 23. februar 2015

Digital skattejakt, Geocaching

Paal Christian Bjønnes hadde kurs i Geocaching under Barnehagekonferansen i Bergen 2015.

Hva er Geocaching

"Geocaching er en internasjonal aktivitet. Det kan sammenlignes med orientering, men man finner frem ved hjelp av GPS i stedet for kart og kompass. Man leter etter poster, kalt "cacher". Det uttales en kæsj på norsk. Cachene er plassert ut over store deler av verden og informasjon om alle cachene ligger på nettstedet geocaching.com."

Info hentet fra: http://www.gcinfo.no/hva-er-geocaching/

Barnehagekonferansen 2015

På Barnehagekonferansen i Bergen 2015, snakket fagsjef Nina Knarvik om å drive et digital prosjekt i en barnehagedivisjon. Som prosjektleder fikk jeg anledning til å si mer overordnet om hvordan vi har jobbet med profesjonsfaglig digital kompetanse i våre barnehager. Underveis i konferansen var jeg så heldig å få med meg Paal Christian sin presentasjon og kurs om Geocaching. 

Så da benyttet jeg anledningen til å lage en liten presentasjon i iMovie. Håper noen lar seg inspirere til å leke seg med dette i noen av barnehagene. Det er mulig å laste ned appen, registrere seg og koble iPaden opp til telefon for å få nettilgang. Se under innstillinger, delt internett.

Mer om Geocaching

Geocaching i Norge


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar