torsdag 10. april 2014

"App for barn" - puslespill på iPad


dag har vi brukt iPaden til å spille puslespill i appen "app for barn". Vi var 3 barn en gutt og 2 jenter (alle 2 år) og en voksen - som rett og slett ville ha det litt ekstra moro samtidig som vi lærte masse. 
App for barn – et morsomt og pedagogisk puslespill for barn mellom 0 og 4 år. Alle puslespillene har varierende vanskegrad, og målet er å utvikle barnets logiske sans, samtidig som de er morsomme og underholdende. Barnet kan enkelt flytte rundt på puslespillbrikkene ved å dra på skjermen. Alle puslespillene er magiske: Når de er lagt ferdig, blir de til morsomme og underholdende spill! Spillene er spesielt utformet for småbarn og har mer enn 100 animasjoner, og lydeffekter. 
Noen dager før denne iPad-økten, prøvde jeg ut denne appen for første gang med en av de som var med på gruppen i dag. Og det fine jeg la merke til er hvor fort teknikken og gangen i spillet læres og hvor dyktig denne ene var på å spille i dag og ikke minst lære vekk og hjelpe de andre når de stod fast. 
 "Jeg vil hjelpe" sier jente 2 og peker. Så peker hun på hvor riktig brikke skal plasseres og den andre jenta svarer så fint, "der"? Og begge to var tydelig tilfreds med hver sin bragd, og smilte. 
 Vi hadde en perfekt prøvelse på turtaking der alle er blitt så flink og det å se at de som tar ting litt fortere vil lære vekk og hjelpe istedenfor å gjøre det selv synes jeg er en seier. 
Barna elsket dette spillet, det var en moro, lærerik og spennende økt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar