fredag 31. januar 2014

Vi leker med lyd, bilde og fargerike krusedullerDet var en aktiv ettermiddag på vår småbarns avdeling og pedagogisk leder besluttet at hun skulle samle sammen tre av de yngste barna våre, som alle er 1.2 år. Sammen utforsket vi SoundTouch og det var helt tydelig at de små visste akkurat hva de skulle gjøre. Barna trykket på de ulike lydene og moret seg med dette. Det var litt utfordrende for de små å vente på tur, men heldigvis var det en velfungerende app som taklet flere små fingre på skjermen.

Litt senere samme ettermiddag utforsket en liten gruppe på tre barn ( som alle var 1.5 år ) Photobooth. Vi prøvde mange morsomme løsninger og barna tok bilder av seg selv.

Helt til sist samlet jeg to barn som begge er tre år. Vi utforsket vår nye app; Squibbels. Jentene skjønte fort hva de skulle gjøre og lekte seg med krusseduller og animasjoner. Selve appen er fargesterk og fin, med mange spennende muligheter - både barn og voksne koste deg sammen, og dette er så langt en klar favoritt.

Ellers denne uken så har 2 åringene tegnet i sine digitale bøker, vi har filmet - og sett på film av oss selv. Vi har også spilt flere dyre og puslespill og avdelingen har innført digital ukesrapport - kjempegøy !Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar