onsdag 22. januar 2014

Pussle og dyrespill



Den voksne forklarte at nå skulle vi begynne å lage bok, og at en av gangen skulle få lov til å prøve seg. Barna var så flinke til å vente på tur og alle fulgte med på hverandres tegninger og hørte på det som ble fortalt. Barna tegnet mamma, pappa og søsken og vi spilte inn noen lydfiler hvor vi hørte på opptaket etterpå.

Vi beveget oss videre til et spill som ungene likte. Appen heter Spill for små barn og passer godt for de minste. Barna åpner dørene til en låve og vips - der er det ulike dyr som lager lyd og en morsom liten animasjon. Det er også en stemme som sier navnet på dyret. Helt på slutten samles alle dyrene til dans og en sang spilles. Barna mine likte godt denne appen og lo og pratet om de ulike dyrene. De hadde en ganske lang diskusjon om det var en kylling eller and i låven.

Helt til slutt fikk alle prøve seg på et puslespill. Barna likte godt denne appen også. Den har fargerike bilder, fine tegninger og ulike vanskelighetsgrader for de små. Puslespillene avsluttes med lyd og en liten animasjon.

Etter endt iPad aktivitet spiste vi lunsj sammen og jeg spurte hva barna hadde likt best. Guttene likte dyrespillet best mens jentene likte å lage bok og puslespill. Vi var alle enige om at vi gleder oss til neste pilotgruppe :)

I dag var første gang hele pilotgruppen var samlet. Gruppen består av Gutt 2.10 år, Gutt 2.7 år, Jente 2.7 år og Jente 2.10 år. Vi satt inne på formingsrommet og alle satt på sine egne stoler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar