mandag 23. mars 2015

Prosjektutstilling i Neskollen barnehage, MelkeveienBilder fra veggavisene våre fra barnehagedagen. Det var mye bilder med gjenkjennelige ansikter på veggavisene da de jo var beregnet for foreldrene så vi kan ikke dele alt på prosjektbloggen. 

To av avdelingene har jobbet en del med film men disse er også av barna og kan derfor ikke legges ut på blogg. Den ene av avdelingene jobber nå med en film med Bukkene Bruse på badeland. To av bildene er derfra. Den andre avdelingen har laget en kortfilm i et program jeg ikke klarte å overføre fra (muligens fordi det er gratisversjonen). Film av deler av filmen ligger ved for å illustrere.

En avdeling hadde laget en utstilling om at barna skal "klare selv" og har dokumentert dette i veggavisen. I tillegg var det  en det Photo Booth dokumentasjon og bildemontasjer av bilder barna selv har tatt.

Den aller største happeningen på barnehagedagen var at vi lanserte vår egen nye facebookside for å gjøre oss litt synlige utad også ikke bare våre lukkede hjemmesider.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar