tirsdag 31. mars 2015

Utstilling i Ulven barnehage

Hjortefaret

Her er bilder fra prosjekt utstillingen på hjortefaret. Vi valgte å ha utstillingen på avdelingen og inviterete foreldrene inn på en liten titt når de skulle hente barna.

I utstillingen vår valgte vi å henge opp alle fag områdene og plassere bilde collage samme med de 

Maurtuo 


ElgskogenFrem mot utstillingen har vi arbeidet i små grupper som har gjort seg kjent med appene: My tracks, Bukkene Bruse, App for små barn og Counting sheep. Vi har satt sammen med dem og latt bli kjent i sitt eget tempo. Barna har vært ivrige og synes det er spennende med knapper som kan trykkets på og at ved skjermberøring så beveger bildet seg.


I etterkant ser vi at flere av barna er opptatt av den lille utstillingen i garderoben og da er det Bukkene Bruse bildene som er interessante. Flere gjentar sitater fra eventyret og vi kan snakke om det som skjer på bildene.

På tur har barna selv fått ta bilder i My tracks av det vi sett og der vi har gått. Samtidig blitt mer interessert i å bruke Ipad for å filme det som skjer på avdelingen.


GaupehietGjennom digital prosjektet, har vi her på gaupehiet lastet ned flere apper som går innen de 7 fagområdene i rammeplanen. Etikk, religion og filosofi, Natur, miljø og teknikk, Kunst, kultur og kreativitet, nærmiljø og samfunn, antall, rom og form, kommunikasjon, språk og tekst, kropp, bevegelse og helse. Appene vi har valgt å sette oss inn i er: crazy hair, Bugs and buttons, I doodle Draw, Les lite ( Norge), Pic collage, Hocus ( Albert Aaberg), Kvitre!+ og my tracks.

Her sender vi et innblikk i hvordan vi valgte og ha utstillingen vår.

Vi var veldig fornøyde med oppmøte, alle foreldrene valgte å ta turen innom å se, dette gjør oss veldig glad!

Prosjektet har vært lærerikt og vi har fått satt oss skikkelig inn i de forskjellige appene , barna synest dette er veldig spennende. Vi ser utviklingen til barna blir bedre både i konsentrasjon, deling, mestring og kreativitet.

Dette er gøy! vi gleder oss til å fortsette .

Noen av de ivrige barna fikk være med og pynte plansjene, tusen takk for hjelpen.

Appen Kvitre!+ er en fugle app, i nærmiljøet vårt har vi tatt bilder av ulike fugler, i ettertid har vi brukt appen til og finne fuglene og fått høre lyden disse fuglene lager. Vi har og laget fuglekasser (vist på bilde).

Appen I doodle Draw har hvert barn fått tegnet sin egen akapakalokka. Akapakkalokka er et fantasi dyr som barna har laget og skrevet eventyr om sammen med en voksen, vi skal lage bok om han etter hvert.

Appen my tracks bruker vi på tur, hvert barn får styre mobilen og ta bilder under veis. appen viser hvor vi går og lagres i et kart. barna synest denne appen er veldig gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar